top of page
  • Yazarın fotoğrafıKozmist

Kuzey Ay Düğümü Balık

Güncelleme tarihi: 28 Oca

Ruhsal astroloji aksında ve Klasik astroloji zodyakında bulunan on ikinci burçtur.

Ruhsal Astroloji yazımda da bahsettiğim üzere bu konu bilinen burçlar konusu ile karıştırılmamlı, tam aksine farklı bir bakış açısı ile değerlendirilmelidir. Keyifli okumalar dilerim.

Kuzey Ay Düğümü Balık

KAD BALIK'lar, insanları yargılamadan şefkat, merhamet ve anlayışla onlara yaklaşıp birleştirici olmayı öğrenmelidirler. Yaşamın sadece analitik ve rasyonel yöntemlerle açıklanamayacağını anlayıp, duygularıyla bağlantıya geçmeli ve spiritüel değerleri hayatının içine yerleştirebilmelidirler.

Ayrıntılara, detaylara takılmadan akışta ilerlemeli ve hata bulmaya çalışmamalıdırlar.

O ana teslim olup manevi akışta kendi huzurlarını yakalayabilmelidirler. Rüyalarına, sezgilerine ve önsezilerine kulak vermelidirler. ​Bu aksın insanları, sürekli bir düzen içinde olma ihtiyacından kurtulup karmaşık durumları da kabul etmeyi öğrenmelidirler. Hata yapmak için kendilerine izin vermeli ve her konuda fayda sağlama çabasından uzaklaşmalıdırlar. KUZEY AY DÜĞÜMÜ BALIK'lar, mükemmelin iyinin düşmanı" olduğu gerçeğini kabul edip her konuya “kusurlarıyla güzel” şeklinde yaklaşmalı, hizmet etme eğiliminden vazgeçip gerektiğinde tembellik etme lüksünü de kendilerine verebilmelidir. Gelecek kaygısı ve endişesini azaltıp belirsizliği kabul etmeli, ruhsal ve duygusal ihtiyaçlarını besleyip kendi hayalleriyle ve sezgileriyle bağ kurabilmeyi öğrenmelidirler.



Bize destek vermek isterseniz, abone olabilir veya instagramdan takip edebilirsiniz.

Hep Sevgiyle..


Ümit Yaşar

bottom of page