top of page
  • Yazarın fotoğrafıKozmist

Kuzey Ay Düğümü Boğa

Güncelleme tarihi: 28 Oca

Ruhsal astroloji aksında ve Klasik astroloji zodyakında bulunan ikinci burçtur.

Ruhsal Astroloji yazımda da bahsettiğim üzere bu konu bilinen burçlar konusu ile karıştırılmamlı, tam aksine farklı bir bakış açısı ile değerlendirilmelidir. Keyifli okumalar dilerim...


Kuzey Ay Düğümü Boğa

Bu aksta bulunan kişiler, maddi kaynakları edinme ve maddi güvence konusunda tek başına hareket etmeyi öğrenmelidir. Sakin, mutlu ve huzurlu olmayı hayatının her alanında sağlamalıdır. Sahip olunan yetenekleri soyut olaylardan ziyade somut projeler üzerinde değerlendirmeli ve hemen sonuç alamama konusunda kendisini eğitmelidir.

Bu kişiler sağlam, iradeli ve dayanıklı olmayı öğrenmelidir. Sahip olduklarının değerini bilip, yapıcı olmaya odaklanmaları gerekmektedir. Hoşuna gitmeyen konularda kin besleyip, intikam alma arzusundan uzaklaşıp kabullenici ve affedici olmalıdırlar. Diğer yandan bu aksta olan kişiler cinselliği sadece bir zevk unsuru olarak görmektense bir bağlılık ve karşı taraf ile kurulan önemli bir bağ olarak görüp ona daha özel anlamlar yüklemelidir.

Cinsellik konusunda stratejik davranmaktan ziyade daha güven veren ve güven duyan bir yola girmelidir. Kişilerle açık ve dürüst iletişim kurarak ilerlemeyi ve yol almayı tercih etmelidir. İnsanların kusurlarını, hatalarını bulup onları sonraki süreçlerde bir koz aracı olarak kullanmak için biriktirmek yerine dürüst ve sağlıklı ilişkiler kurmaya yönelmelidirler. ​Yokluk ve kıtlık enerjisi üretmemeli, paranın ve hayatında sahip olduğu maddi ve manevi kaynakların varlığına şükretmelidirler. Affedici ve yüce gönüllü davranmayı öğrenmeli, haklı olmaktan ziyade mutlu olmaya yönelmelidirler. Böylece geçmişteki acılardan kurtulup iç huzuruna kavuşacaklardır. Kurduğu huzurlu ilişkiler onlara da etraflarına da iyi gelecektir. Huzursuz kişilerden, hayatına huzursuzluk getirecek insanlardan uzak durmalıdırlar.


Bize destek vermek isterseniz, abone olabilir veya instagramdan takip edebilirsiniz.

Hep Sevgiyle..


Ümit Yaşar

bottom of page