top of page
  • Yazarın fotoğrafıKozmist

Kuzey Ay Düğümü Yengeç

Güncelleme tarihi: 28 Oca

Ruhsal astroloji aksında ve Klasik astroloji zodyakında bulunan dördüncü burçtur.

Ruhsal Astroloji yazımda da bahsettiğim üzere bu konu bilinen burçlar konusu ile karıştırılmamlı, tam aksine farklı bir bakış açısı ile değerlendirilmelidir. Keyifli okumalar dilerim...



Kuzey Ay Düğümü Yengeç

Bu aksın insanları, hayatının içine duyguları, insanlarla bağ kurmayı ve şefkatli olmayı yerleştirmelidir. Sevdiklerinin ve kendi duygularının farkında olup bağ kurabilmeli ve mantıktan ziyade kalbinin isteklerine de yönlenebilmelidir. Duygulardan kaçarak baş edilmeyeceğini öğrenip, güçsüz ya da yanlış kendine ve etrafına ait tüm duyguları kabul edip sevgi prensibine yönlenmelidirler.

Bu insanlar duygularını kontrol etmekten vazgeçip akışta kalabilmeyi öğrenmelidir. Varlığının değerini mükemmel olmakla konumlandırmamalı, kusurlarıyla da çok değerli, tam ve istenen bir kişi olduğunu kabul etmelidir. KAD Yengeçler, güçlü görünme çabasından vazgeçip, ihtiyaç duyduğunda çevresindeki insanlardan yardım almalı ve bunu bir güçsüzlük olarak görmemelidir. Hayatı çok ciddiye almayı bir kenara bırakıp daha hafif ve rahat bir enerji akışı içine girmelidirler. Sadece menfaati gereği değil gerçekten sevdiği için insanlarla bir arada olmayı öğrenmelidir. Statü, para ve prestij dışında da insanlarla bağ kurmak için nedenler üretmelidirler. Ruhen besleyici ilişkilere fayda sağlayıp sağlamamama hesabı yapmadan yönelmelidirler. Arzularının peşinden gitmeli, mantık kadar içgüdülerine de önem vermelidirler. Merhamet duygusunu ortaya çıkarıp kendi varlığına ve etrafındaki kişilere şefkatle yaklaşmalıdır. KAD KAD Yengeçler, duygularının rehberliğine güvenmeli ve mükemmel olma arzusundan biraz daha uzaklaşmalıdır.


Bize destek vermek isterseniz, abone olabilir veya instagramdan takip edebilirsiniz.

Hep Sevgiyle..


Ümit Yaşar


bottom of page