top of page
  • Yazarın fotoğrafıKozmist

Kuzey Ay Düğümü Yay

Güncelleme tarihi: 28 Oca

Ruhsal astroloji aksında ve Klasik astroloji zodyakında bulunan dokuzuncu burçtur.

Ruhsal Astroloji yazımda da bahsettiğim üzere bu konu bilinen burçlar konusu ile karıştırılmamlı, tam aksine farklı bir bakış açısı ile değerlendirilmelidir.

Keyifli okumalar dilerim.


Kuzey Ay Düğümü Yay


KAD YAY'lar, her şeyi detaycı ve mantıklı bir yaklaşımla incelemekten ziyade sezgileri dinleyip, yüksek bilincinin farkına varabilmelidirler. Sahip olduğu etik, felsefik ve ahlaki değerler konusunda bu hayatta yol almalıdırlar.

Yüzeysel bilgiden derin bilgiye geçme cesaretini gösterip, bu yolda kendi iç sesiyle daha fazla temas halinde olmalıdırlar. Yüce ve ilahi bilgiye yönelerek daha başarılı olabileceği yeni yerler ve alanlar keşfetmelidirler. Bu aksın insanları, başkalarından onay almaktansa kendi fikir ve düşüncelerinin peşinden koşmalıdır. Etik ve ahlaki değerleri hayatlarında ön plana çıkarmalıdırlar. Farklı kültür ve insanlara açık olup vizyonlarını her alanda geniş tutmalıdırlar. Sözlerin ve cümlelerin arkasındaki anlamı anlayıp bilgiyi en derin haliyle süzmeyi öğrenmelidirler.

Dinlemeyi ve doğru sorular sormayı öğrenip her konuda mantık aramaktan vazgeçmeleri gerekmektedir. Spontan olmayı ve bu hayatta deneyimleyerek yeni şeyler öğrenmeyi öğrenmeli, yaptığı konuşmaları bir tartışma şeklinde görmek yerine farklı fikirlere kucak açmak gibi düşünmelidirler.

İletişim alanını savaş alanı gibi görmekten öte çok okuyup gerçek bilginin peşinden koşmalıdırlar. Gözünün önündeki bilginin farkında olup gereksiz arayıştan uzaklaşmaları gerekmektedir.


Bize destek vermek isterseniz, abone olabilir veya instagramdan takip edebilirsiniz.

Hep Sevgiyle..


Ümit Yaşar

bottom of page