top of page
  • Yazarın fotoğrafıKozmist

Kuzey Ay Düğümü Kova

Güncelleme tarihi: 28 Oca

Ruhsal astroloji aksında ve Klasik astroloji zodyakında bulunan on birinci burçtur.

Ruhsal Astroloji yazımda da bahsettiğim üzere bu konu bilinen burçlar konusu ile karıştırılmamlı, tam aksine farklı bir bakış açısı ile değerlendirilmelidir. Keyifli okumalar dilerim...


Kuzey Ay Düğümü Kova

KAD KOVA'lar, olaylara sübjektif yaklaşıp duygusal kararlar vermek yerine akılcı ve tarafsız kararlarla ilerlemelidirler. Ekip çalışmalarına daha sık katılıp, sosyal ilişkilerini geliştirip insanları yönetmeden herkese eşit şartlar sunmalıdırlar.


Kendi ego ve isteklerinden uzaklaşıp toplumun hayrı için ilerleyip herkes için makul olan adil kararlar vermelidirler. Eleştiri ve onay alma ihtiyacından uzaklaşıp "ben" kavramından "biz" kavramına doğru ilerlemelidirler.


Bu aksın gösteriş ve dikkat çekme arzusundan uzaklaşmalıdır. Sıradışı, farklı ve alışılmadık konularla da ilgilenip bu hayatta geleneklerinden farklı olan fikirlere destek verme cesaretini gösterebilmelidirler.


Kendileri için önemli olan konuları zorla başkalarına dayatmak yerine kişilerin farklı fikirlerini dinleyip kendilerini değiştirebilmelidirler. Kendileri gibi tüm insanların önemli olduğunun farkına varıp kendilerini diğer insanlardan farklı bir yerde tutup hareket etmemeli ve eşitliğin farkında olmalıdırlar.


KUZEY AY DÜĞÜMÜ KOVA'lar emir vermekten ziyade kendileri de ekip çalışmalarına girip özveride bulunmayı öğrenmeli, ışığın sadece kendilerinden yansımadığını tüm kolektifin farklı ışıklara sahip olup, parlayacağını anlamalıdırlar.


Bize destek vermek isterseniz, abone olabilir veya instagramdan takip edebilirsiniz.

Hep Sevgiyle..


Ümit Yaşar

bottom of page