top of page
  • Yazarın fotoğrafıKozmist

Kuzey Ay Düğümü Başak

Güncelleme tarihi: 28 Oca

Ruhsal astroloji aksında ve Klasik astroloji zodyakında bulunan altıncı burçtur.

Ruhsal Astroloji yazımda da bahsettiğim üzere bu konu bilinen burçlar konusu ile karıştırılmamlı, tam aksine farklı bir bakış açısı ile değerlendirilmelidir. Keyifli okumalar dilerim...



Kuzey Ay Düğümü Başak

KAD Başaklar, ayrıntılara odaklanmayı, belli bir düzen ve disiplin içinde çalışıp yeni şeyler üretmeyi ve faydalı olmayı öğrenmelidirler. Organize hareket ve doğru analiz etmeyi, duygusal bakış açısı yerine konulara analitik yaklaşmalıdırlar. İnsanlara hizmet etme potansiyeline yönelip, hizmet etme kavramını hayatına yansıtmalıdır.

Bu aks insanları, kararsızlık yerine daha net ve ne istediğini bilen bir tutum içine girip, istek ve arzuları konusunda daha net ilerlemelidirler. Kurban ya da kurtarıcı rollerinden uzaklaşıp olayları duygulardan bağımsız değerlendirebilmelidirler. Fazla hayal kurmak yerine daha sistemli bir tavırda düşüncelerini hayata geçirme konusuna odaklanmalıdırlar. Sorunlara değil çözümlere yönelip, güçsüz hissedilen anlarda kendiyle ya da olaylarla baş etmesini öğrenmelidirler. Yönünü bulmaktan vazgeçmemeli ve kendi düşünsel karmaşasında boğulmamalıdırlar. Önce bağımlılıklarının farkına varıp, sonra bu bağımlılıklarla baş etmesini öğrenmeli, dağılmadan hayata odaklanabilmeli ve etrafındaki fırsatları kaçırmamalıdırlar. Bu aksın insanları, geçmişe gereksizce takılıp sürüklenmekten vazgeçmeli, başkalarını suçlamak yerine kendi eylemlerinin sorumluluğunu bilinçlice kabul etmelidir.

Kriz yönetimi konusunda kendini hayatın her aşamasında geliştirmelidir.



Bize destek vermek isterseniz, abone olabilir veya instagramdan takip edebilirsiniz.

Hep Sevgiyle..


Ümit Yaşar


bottom of page