top of page
  • Yazarın fotoğrafıKozmist

Kuzey Ay Düğümü Akrep

Güncelleme tarihi: 28 Oca

Ruhsal astroloji aksında ve Klasik astroloji zodyakında bulunan sekizinci burçtur.

Ruhsal Astroloji yazımda da bahsettiğim üzere bu konu bilinen burçlar konusu ile karıştırılmamlı, tam aksine farklı bir bakış açısı ile değerlendirilmelidir.

Keyifli okumalar dilerim.



Kuzey Ay Düğümü Akrep

KAD Akrep insanları; maddeye, maddi kaynaklara ve eşyaya verdiği değeri maneviyata da yönlendirmelidirler. Ruhsal dönüşüm ve derinliği hayatının içine alıp kendi kendini dönüştürmeyi öğrenmelidirler. En dipte bile vazgeçmeden değişime açık olmayı hayatına yansıtmalıdırlar.

Bu aksın insanları; sahip olduklarını başkalarıyla paylaşmaktan çekinmemelidirler.

Güç kazanmak ve derin konuları deneyimlemek adına konfor alanından uzaklaşmayı göze almalıdırlar. Risk alabilmeyi gerektiğinde idealleri için fedakarlık ve hayatında değişiklikler yapabilmeyi öğrenmelidirler. Bu hayatta maddesel bakış açısından ziyade insan psikolojisini anlamaya yönelmeli ve burada kendi ruhunun derinlikleriyle bağlantı kurabilmelidirler. Kendi sınırlarını çizmekten vazgeçip daha ferah ve sınırsız bir yaşam alanı ve bakış açısı yaratmalıdırlar. Etrafındaki kişileri ve olayları sadece görünen ile değerlendirmek yerine, maddi kayıpları göze alıp olası sorun ve krizlerden kaçmamalı ve bu durumlarla cesaretle yüzleşebilmelidirler.



Hep Sevgiyle...


Daha fazlası için abone olabilir veya direkt iletişime geçebilirsiniz.

bottom of page